Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Δυναμικό παρών από το Επιμελητήριο Πιερίας στην Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2013»

Στα εγκαίνια της έκθεσης και δίπλα στους επιχειρηματίες της Πιερίας ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτική 2013», τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 στα Ιωάννινα, παρέστη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Με τη συνδρομή Πιεριέων εκθετών, το Επιμελητήριο Πιερίας δίνει δυναμικό παρών κάνοντας αισθητή την παρουσία του και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του νομού, στις οποίες διέθεσε δωρεάν χώρο για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη, ενώ παρέστησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Πέτσιος, εκπρόσωποι άλλων Επιμελητηρίων της χώρας και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και πλήθος κόσμου. Η αυξημένη επισκεψιμότητα της έκθεσης ήδη από τις πρώτες μέρες δημιούργησαν χαμόγελα αισιοδοξίας και άφησαν θετικά μηνύματα σχετικά με την ευόδωση των στόχων των εκθετών.

Η διοργάνωση της έκθεσης, η οποία πραγματοποιείται στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. Λιμνοπούλα, ανήκει στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την εταιρεία «Κύκλος», ενώ η έκθεση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013 είναι ο 15ος χρόνος διεξαγωγής της έκθεσης, η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός, αφού προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και από τη γειτονική Αλβανία. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 50.000, ενώ φέτος η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2013.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για το παραεμπόριο: Εμπορικά Σήματα – Διακριτικοί Τίτλοι

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας